S komunikační strategií nám přišla poradit PR specialistka Veronika Sádovská z firmy Sodexo
13. června 2023 Středisko Na Sioně

S komunikační strategií nám přišla poradit PR specialistka Veronika Sádovská z firmy Sodexo

V rámci Národního dne firemního dobrovolnictví jsme ve Středisku Na Sioně přivítali Veroniku Sádovskou ze společnosti Sodexo Benefity Česká republika. Veronika pracuje jako specialistka marketingové komunikace a přišla nám poradit s komunikační strategií.

Den firemního dobrovolnictví Give and Gain Day byl v letošním roce stanoven na 9. červen. Jeho smyslem je propojení firem a veřejně prospěšných společností. Firemní dobrovolníci stráví ve vybrané dobročinné společnosti jeden den a přispějí jí odbornou nebo manuální pomocí. Zaměstnavatelé podporují akci tak, že umožní svým zaměstnancům pomáhat během pracovní doby.

Veronika dorazila do Střediska Na Sioně již podruhé. S velmi sympatickou mladou specialistkou jsme probrali naše tištěné propagační materiály, vzhled roll-upu a banneru. Dále jsme společně zhodnotili obsah webových stránek. Nakonec jsme se podívali na komunikační strategii na Facebooku, Linkedinu a dalších sociálních sítích.

„Veroničiny rady byly praktické a trefné. Její pomoci si velmi vážíme. Doufáme, že spolupráce firmy Sodexo Benefity a našeho střediska se bude nadále rozvíjet,“ zhodnotila dobrovolnický den Tereza Šedivcová, vedoucí Střediska Na Sioně. 

Ing. Bc. Michaela Jandejsková

pracovnice v sociálních službách v aktivizační službě
Tel.: 739 484 910 E-mail: 8bprR3b7TcnxU3%k6hIkQOQc35uuO15j4mnCO1p