Podpořte nákupem Středisko Na Sioně
13. července 2022 Středisko Na Sioně

Podpořte nákupem Středisko Na Sioně

Ve Středisku Na Sioně jsme se rozhodli zapojit do kampaně společnosti Tesco "Vy rozhodujete, my pomáháme". Spolu s dalšími dvěma projekty budeme v následujícím měsíci soutěžit o Vaši přízeň. V rámci projektu plánujeme nakoupit speciální pomůcky pro naše klienty. Tyto pomůcky jsou zaměřené především na podporu rozvoje smyslového a prostorového vnímání a jsou za normálních okolností pro naše středisko příliš drahé.  

Ve Středisku Na Sioně pomáháme rodinám, které se starají o dítě s opožděným vývojem, mentálním, zdravotním nebo kombinovaným postižením. Snažíme se přispět k tomu, aby se děti dobře rozvíjely a našly si cestu ke spokojenému životu a uplatnění ve společnosti. Naše děti potřebují procvičovat celou řadu dovedností - hrubou a jemnou motoriku, koncentraci, rovnováhu nebo smyslové a prostorové vnímání. K tomu jim slouží pomůcky, které nebývají levné a pro naše středisko jsou normálně nedostupné. Z projektu pořídíme 22 pomůcek, které pečivě vybraly naše poradkyně rané péče. Tyto pomůcky půjčujeme do rodin zdarma.  

Od 11. 7. do 7. 8. 2022 získáte za nákup v Tescu žeton, který můžete hodit do hlasovacího boxu a pomoci tak Středisku Na Sioně získat peníze na nákup pomůcek pro naše klientské děti. Žeton získáte ve všech supermarketech Tesco, ale box pro naše středisko je pouze v supermarketu Tesco Kutná Hora.

Děkujeme za každou pomoc.

 

Ing. Bc. Michaela Jandejsková

pracovnice v sociálních službách v aktivizační službě
Tel.: 739 484 910 E-mail: 8bprR3b7TcnxU3%k6hIkQOQc35uuO15j4mnCO1p