Kvůli sobotní povodni na Vrchlici bude závod „Pošli kačku“ v náhradním termínu Zobrazit fotogalerii
17. dubna 2023 Středisko Na Sioně

Kvůli sobotní povodni na Vrchlici bude závod „Pošli kačku“ v náhradním termínu

V sobotu 15. dubna jsme museli dlouho připravovaný závod „Pošli kačku“ zrušit. Vrchlice dosáhla ráno před závodem prvního stupně povodňové aktivity a na něm se poté udržovala víceméně celý den. Ačkoliv jsme do poslední chvíle doufali, že se nám závod podaří v nějaké podobě uskutečnit, nakonec to nebylo možné. Na místo závodu jsme se přesto vypravili, abychom se setkali s těmi, kteří se o zrušení závodu nedozvěděli.

Na start závodu u Vlašského dvora dorazilo kolem 14. hodiny pár desítek lidí. Děti si mohly na místě startu vyrobit placku a pak se společně s rodiči projít k cíli, kde si vybraly bílý nebo fialový balónek. Po cestě domů si pak většina zašla na občerstvení do Středových pekáren, které i přes zrušení závodu nechaly otevřeno.

Bylo velmi milé si se všemi popovídat. Největší kačka za odvahu patří mamince, která přijela s dětmi až od Berouna. Paní s pejskem zase pro děti nakreslila krásné kamínky. Děkujeme všem za pohodový přístup.

O náhradním termínu vás budeme informovat hned, jak to bude možné. Do té doby si ještě můžete kupovat startovní čísla kaček. Znovu jsme pro vás otevřeli e-shop www.poslikacku.cz. O již zakoupené kačky se dobře postaráme a připravíme je na start.

Ing. Bc. Michaela Jandejsková

pracovnice v sociálních službách v aktivizační službě
Tel.: 739 484 910 E-mail: 8bprR3b7TcnxU3%k6hIkQOQc35uuO15j4mnCO1p