Jedna z kaček plula za firmu Logos
26. května 2023 Středisko Na Sioně

Jedna z kaček plula za firmu Logos

Do závodu firemních kaček vyslala svoji závodnici i společnost Logos Agency, která dlouhodobě podporuje naše klienty se zdravotním znevýhodněním.

Je to právě firma Logos, která nám pomohla zformulovat poslání našeho charitního střediska poté, co jsme nad definicí proseděli a prodiskutovali desítky hodin. Firma připravuje kreativní koncepty a obsah pro digitální i klasická média a my se určitě těšíme na další spolupráci při hledání těch správných slov pro náš web a sociální sítě či nějaké nové podněty v oblasti copywritingu. Kreativní ředitel Logosu Pavel Šenkapoun o tomto tématu publikoval dvě knihy, píše blog Nejlepší copywriter a pořádá školení copywritingu pro jednotlivce i celé firmy.

A proč nás podporuje? „Narodil jsem se v roce 1980 a mám o dva roky staršího bráchu s těžkou formou autismu. Dokážete si představit, jaké péče se asi dostalo mým rodičům v době pozdní normalizace? Nulová podpora ze strany státu, neexistence jakýchkoliv služeb, které by rodinám v takových náročných situacích pomohly. A k tomu všeobecný tlak na to, aby se handicapované děti umístily do ústavů. Proto si hrozně vážím práce, kterou dělá Středisko Na Sioně. A můžu-li trochu přispět na jeho provoz, rád tak kdykoliv učiním,“ vysvětluje svou motivaci Pavel Šenkapoun.

„A navíc pocházím z Čáslavi, což je od Kutné Hory coby kamenem dohodil. A já zastávám názor, že člověk by měl primárně pomáhat v místě, kde žije,“ uzavírá kreativec.

Naše spolupráce se přitom neomezuje jen na finanční podporu a konzultační činnosti. Pavel Šenkapoun totiž vystupuje také jako folkový písničkář pod jménem Leo Pank Ševelpuna. A jeden z jeho benefičních koncertů podpořil ve spolupráci s Hruškovnou svým výtěžkem našeho klienta.

Za podporu moc děkujeme a těšíme se na další spolupráci.