Florbalový klub Kutná Hora nám daroval 17 000 Kč
7. února 2020 Středisko Na Sioně

Florbalový klub Kutná Hora nám daroval 17 000 Kč

Kutnohorský florbalový klub uspořádal poslední adventní neděli před Vánoci charitativní utkání ve sportovní hale Klimešce. Během zápasu byl vybrán dobrovolný příspěvek ve výši 14 475 Kč. Vedení florbalového klubu se rozhodlo tento příspěvek navýšit a darovat našemu charitnímu Středisku Na Sioně 17 000 Kč.

Velmi si této podpory vážíme. Dar použijeme v letošním roce na nákup automobilu pro naše kolegyně z Rané péče, které jezdí do rodin zdravotně znevýhodněných dětí po celém Středočeském kraji.

A jak to celé vzniklo? Za vším hledej dobrého člověka. Každý z nás určitě zažil ten pocit, kdy by rád pomohl a udělal něco smysluplného. Pan Václav Rejna, florbalový trenér, již delší dobu přemýšlel o charitativní akci. Věděl, že by rád podpořil děti, protože se ve sportu věnuje právě jim. Trénuje malé kutnohorské sportovní naděje. Díky své rodině znal kutnohorskou Oblastní charitu. Na našem webu si našel projekt „Dáme auto“ pro Středisko Na Sioně. Vypadá to jednoduše, že? Ale ten nejdůležitější krok teprve přijde. Překonat ostych, tak trochu vystoupit z davu a zvednout mobil nebo sluchátko a vytočit číslo do charity. A za to patří velké díky panu Rejnovi, že ten krok směrem k nám udělal. Přejme si více takových kroků.

Děkujeme a těšíme se na další spolupráci s kutnohorským florbalovým klubem.

FOTOGALERIE z benefičního adventního florbalového utkání na Klimešce.

Mgr. Marcela Mommersová

Specialistka komunikace, fundraising
Tel.: 607 714 535 E-mail: 88EmV-548hzwVbigc8m%C9.43dkmRb~lWlkmb