Benefiční závod „Pošli kačku“ pomůže dětem se zdravotním znevýhodněním Zobrazit fotogalerii
27. března 2023 Středisko Na Sioně

Benefiční závod „Pošli kačku“ pomůže dětem se zdravotním znevýhodněním

Středisko Na Sioně Oblastní charity Kutná Hora pořádá již 3. ročník benefičního závodu „Pošli kačku“. Akce se uskuteční 15. dubna 2023 od 14 do 16 hodin. Závod začíná u železničního mostu přes Vrchlici pod Vlašským dvorem. Z výtěžku plánujeme dofinancovat nákup interaktivní podlahy do naší herny. Záštitu nad akcí převzal starosta města Kutná Hora Mgr. Lukáš Seifert.

Pokud nás chcete podpořit a závodu se zúčastnit, můžete si od začátku dubna zakoupit startovní číslo žluté kačky v e-shopu na poslikacku.cz. Cena jedné kačky je 50 Kč. Koupit kačku bude možné i na místě nejpozději půl hodiny před startem závodu. Kačky zakoupené v e-shopu dopravíme na místo a vy můžete po odstartování závodu sledovat, jak si vaše závodnice vedou. Na majitele nejrychlejších kaček čekají zajímavé odměny, které připravujeme ve spolupráci s našimi sponzory.

Těšit se můžete na bohatý doprovodný program, který se bude odehrávat u Středových pekáren. Pro děti je připraveno hudební vystoupení. Budou si moci vyzkoušet tvořivé dílničky, malování na obličej a sportovní koutek. Dále budou mít příležitost pohrát si v hranolkovišti od firmy Heroland, vyrobit si vlastní placku na plackovači a vyzkoušet tvoření megabublin.

Přijďte si s námi užít příjemné odpoledne! 

Ing. Bc. Michaela Jandejsková

pracovnice v sociálních službách v aktivizační službě
Tel.: 739 484 910 E-mail: 8bprR3b7TcnxU3%k6hIkQOQc35uuO15j4mnCO1p