Týmy z kutnohorských firem opět soutěžily v bowlingovém turnaji Zobrazit fotogalerii
28. září 2023 Středisko Na Sioně

Týmy z kutnohorských firem opět soutěžily v bowlingovém turnaji

Ve středu 20. září se odehrál již třetí ročník benefičního bowlingového turnaje Sion Charity Cup. Pořadatelem bylo Středisko Na Sioně Oblastní charity Kutná Hora. Pět týmů z kutnohorských firem a neziskovek čelilo výzvě porazit tým města Kutná Hora, který předchozí dva ročníky vyhrál. Zázemí nám opět poskytla firma MM Bowl, která provozuje bowling a pizzerii nedaleko benzínové stanice Mol. Výtěžek ve výši 30 000 Kč použijeme ve prospěch našich klientských rodin.

I na tomto ročníku Sion Charity Cup vládla úžasná atmosféra. Vítězství se nakonec podařilo uhájit týmu v barvách města Kutná Hora, a to i přes velmi těsné výsledky. Putovní pohár tak zůstává na Městském úřadě v Kutné Hoře. Vítěz si kromě poháru odnesl voucher na První únikovou hru v Kutné Hoře a flešky od firmy SMERO. Druhé místo obsadila firma Foxconn, která obdržela voucher na bowling od firmy MM Bowl. Třetí místo bylo také ohodnoceno voucherem na bowling, který zůstal týmu Oblastní charity Kutná Hora a bude využit pro dětské klienty.

Za účast a bojového ducha děkujeme i dalším týmům – týmu Kutnohorské reality, týmu Cesta životem bez bariér a Římskokatolické farnosti Kutná Hora – Sedlec, která se stala partnerem turnaje. Firma Vinné sklepy Kutná Hora nás podpořila startovným, i když se akce z důvodu sklizně hroznů nemohla zúčastnit. Římskokatolická farnost Kutná Hora věnovala Středisku Na Sioně darovací šek a firma MM Bowl připravila pro účastníky bohatý raut.

„Jsme rádi za pozvání a děkuji také za skvělou organizaci, za sdílení nových nápadů a plánů Střediska na Sioně,” uvádí Pavel Kožený, manažer PR a komunikace společnosti Foxconn Česká republika, a dodává: „Soutěžení nás baví a už se těšíme na další ročník.”

Všem zúčastněným firmám děkujeme. Celkový výtěžek benefice ve výši 30 000 Kč podpoří rozvoj schopností dětí se zdravotním znevýhodněním, aby mohly nastoupit do školky či školy a zařadit se tak do kolektivu svých vrstevníků.

Ing. Bc. Michaela Jandejsková

pracovnice v sociálních službách v aktivizační službě
Tel.: 739 484 910 E-mail: 8bprR3b7TcnxU3%k6hIkQOQc35uuO15j4mnCO1p